Assistance szolgáltatás

Szabadság, napsütés, tengerpart, gyermekek a hátsó ülésen bohóckodnak, a jobb első ülésen a párom tervezgeti a nyaralásunk napjai... Én pedig könyékig olajosan, hajamat tépve állok a nyitott motorháztető előtt és én is megpróbálom összeszedni a gondolataimat: a nyaralásnak lőttek, pedig egy éve várunk rá, felhívom a haverokat, az internetről keressék meg a legközelebbi, lehetőleg autómentővel felszerelt szervizt, felhívom őket, tört külföldi nyelven (mert mutogatni telefonon aránylag nehéz) megmagyarázom, hogy az ˝autó kaput˝ itt vagyok valahol a főúton, és kérem, hogy még ebben az évben mentsenek meg. És ezután jön az igazi kihívás: a családomnak mindezt előadni, velük elfogadtatni, és elérni a megértésüket akkor is, amikor imádott feleségem felteszi a nagy kérdést: miért nem kértél assistance szolgáltatást a Suzuki Világnál?Miért is? Hát mert... (nem jut semmi jó kifogás az eszembe)

 

Mit nyertem volna vele?

A segítség kérése külföldről is csak egy anyanyelvemen elindított telefonbeszélgetésembe kerül.A segítség rövid idő alatt érkezik, és szakszerű.A gépkocsit a legközelebbi szakszervizbe szállítják.A családom kényelméről, vagy akár a továbbutazás eszközéről is gondoskodnak.Felébredtem, csak álom volt, de döntöttem:Még ma felkeresem szerviztanácsadómat, és megkötöm az az assistance szolgáltatást a gépkocsimra, hiszen holnap már vár a tengerpart!!! (a feleségemnek persze nem árulom el, hogy ezt is ˝miatta˝ teszem)

 

Mi a Suzuki Mester+?

Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven!A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken:Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán.

 

Mikor vehető igénybe?

A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg.A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe. Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevételeközúti baleset miatt vált szükségessénem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekora gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetveminden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

 

Ki veheti igénybe a szolgáltatást?

A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerősei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.**

 

Hogyan működik a Suzuki Mester+?

A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja.

 

Mire terjed ki a Suzuki Mester+?

Szolgáltatásunk csereautóra, a továbbutazás lehetőségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint.

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez?Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat!Meghibásodás esetén hívja a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget. A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:

 

Suzuki Mester+ kártyaszám

az autó típusa

az autó alvázszáma

az autó pontos helye

a probléma

az autó forgalomba helyezésének ideje 

az Ön elérhetősége

 

Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám:

+36 80 990 234

 

Külföldről hívható segélyhívó telefonszám:

+43 152 503 6548

 

* A Magyar Suzuki Zrt. fenntartja az általa egyoldalúan nyújtott szolgáltatás bármikori egyoldalú módosításának jogát. A Suzuki Mester+ szolgáltatás tartalmát és feltételeit a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételek határozzák meg, amelyekről márkakereskedésünknél is tájékozódhat. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket itt letöltheti.** Kérjük, hogy a gépjárművéhez tartozó Suzuki Mester+ kártyát gondosan őrizze, a kártya illetéktelen személyek által történő felhasználásából eredő károkért ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. nem vállal felelősséget.

Árlista

Keressen minket!

Árainkról érdeklődjön kollégáinknál!