SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Márkaszervizünk biztosítja a gondtalan utazást, az időben és szakszerűen elvégzett szervizmunkák révén. Garanciaidőn túl is gondozzuk, ápoljuk, műszaki vizsgáztatjuk az Ön hűséges társát. Karosszériajavítási technológiánk a gyári előírásoknak megfelel, árképzésünk, a magyarországi biztosítók által elfogadottan mérsékelt. Ha károsodik a gépkocsi, nálunk nem értéktelenedik.

 

Bizonyos esetekben, ha erre vállalást teszünk, amortizáció nélkül javítjuk minősített anyagokkal. Shopunk a Suzuki alkatrészek széles skáláján kívül más típusokhoz is kínál szűrőket, gömbcsuklókat, féltengelyeket, kipufogó berendezéseket, olajokat.

 

Igény szerint vállaljuk, hogy elmegyünk autójáért, elvégezzük rajta a szükséges javítást, karbantartást és kifertőtlenitve visszavisszük Önnek. 

Raktárunk megfelelõ támogatást nyújt szervizünk zökkenőmentes működéséhez, valamint ügyfeleink és szerződött partnereink kiszolgálásához. Rövid szállítási határidõvel rendelhet gépkocsijához minőségi, eredeti gyári  alkatrészeket és kiegészítõket.

 

Kedvezményes alkatrészkínálat!

 

Kedvező árú eredeti kiegészítők és szezonális csomagajánlatok várják most a Suzuki Géro márkakereskedésben.

 

Kiterjesztett garancia

 

Szeretné megtartani Suzuki autójára a garancia által nyújtott biztonságot és átfogó szolgáltatást a hivatalos garancia lejárta után is?

 

Most megteheti! Hivatalos márkakereskedéseinkben elérhető kiterjesztett garanciánk gondoskodik arról, hogy további két éven keresztül,

vagy akár 150 000 km megtétele után is gondtalanul élvezhesse a vezetést!

 

Segítség úton, útfélen

 

A Suzuki azonnali, ingyenes segélyszolgálata az Ön rendelkezésére áll egész Európában a nap 24 órájában, magyar nyelven a forgalomba helyezéstől számított 3 éven belül.

 

Legyen szó félretankolásról, vagy egy váratlan koccanásról, mostantól nem érheti meglepetés! Gépjárműve az Ön márkaszervizébe kerül visszaszállításra kiegészítő Prémium Assistance szolgáltatásunk esetén.***

 

Régóta Suzuki tulajdonos?

Ne aggódjon! Szolgáltatásunk megvásárlására autója 10 éves koráig lehetőséget biztosítunk.

 

A részletekről és árakról kérjük, érdeklődjön a márkaszervizekben!

BEJELENTKEZÉS SZERVIZRE

Foglaljon időpontot!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!