Suzuki Baleno logo - suzuki gero

SX4 S-CROSS // A világ végére is eljuthatsz vele

Suzuki SX4 Scross 2016

Hagyd, hogy vágyaid a világ végéig röpítsenek, és urald magabiztosan a hétköznapokat! Élvezd a szabadságot, amit egy crossover nyújt – az autó, amivel bármikor, bárhová eljuthatsz!

Fedezze fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

Suzuki SX4 Scross 2016 - Suzuki Gero

Élvezze az életet!
Az SX4 S-CROSS életet visz mindenbe, legyen az sport, játék, utazás vagy városi kalandozás – a lista végtelen, mint a képzelet.
Városi lendület
Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy Önt semmi sem állíthatja meg.
Határtalan öröm
Készüljön fel a kalandra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a poggyásznak ugyanúgy, mint az álmoknak vagy a családnak.

 

Indígókék Dinamikus vörös Ásványszürke Kanyonbarna Hűvös gyöngyházfehér metál Kozmikus fekete gyöngymetál Galaktikus szürkemetál Dinamikus vörös Selymes ezüstmetálmetál Ragyogó fehér

Magával ragadó formavilág - Suzuki SX4 SCross

Szemből feltűnő és tekintélyt parancsoló limuzin, hátulról minden terepet leküzdő crossover, oldalról sportos vonalvezetésű családi autó. Bárhonnan is szemléli, bárhová is indul vele, az SX4 S-CROSS mindig ki fog tűnni a szürke tömegből!

Suzuki Sx4 scross karosszéria

PRAKTIKUM ÉS LÁTVÁNY FELSŐFOKON
Karakteres látványt nyújtanak az áramvonalas tetősínek.

DINAMIKÁT SUGÁROZ
Az autó lendületes vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a háromdimenziós kialakítású HID fényszórók.
A helyzetjelző energiatakarékos LED diódái nappali világításként is működnek.

UGRÁSRA KÉSZEN
A sportos keréktárcsák remekül illenek az SX4 S-CROSS különleges formavilágához. Az optimális légáramlást biztosító forma, és az alacsony gördülési ellenállású abroncs a fogyasztást is csökkenti.

Suzuki SX4 S Cross belső tér

MINDEN PORCIKÁJÁBAN LENDÜLETES
Az áramvonalas tükröknek köszönhetően nemcsak a menetszél zaja csökkenthető, az alacsony légellenállás jótékonyan hat az SX4 S-CROSS fogyasztására is. Ráadásul a Premium és az Elegance modellváltozatok tükörházaiban beépített irányjelző is működik.

FINOM ELEGANCIA
A ködfényszórók krómkerete tökéletesen illeszkedik a fényszórótestek lendületes formavilágához.

Suzuki S Cross - ködfényszóró

Ötletes belső

Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

MINDEN EGY PILLANTÁSRA
A könnyen áttekinthető multi-információs kijelzőn mindig jól láthatók a legfontosabb adatok: az aktuális fogyasztás, a következő tankolásig megtehető távolság, a 4WD üzemmód jelzése (csak az ALLGRIP modellekben), illetve a tolatóradar adatai is. A sebességfokozat-visszajelző segítségével mindig a megfelelő pillanatban válthat, így tovább csökkentheti autója fogyasztását.

CSAK A VEZETÉSRE KELL FIGYELNIE
Esőcseppek érzékelésekor az ablaktörlők automatikusan elindulnak, a törlés tempója a csapadék intenzitásához és az autó sebességéhez igazodik. A fényszórók és a hátsó világítás ki- és bekapcsolását a külső fény erőssége határozza meg.

MINDIG A LEGJOBB TEMPÓBAN
A sebességtartó automatika a hosszú utakon könnyíti meg a sofőr dolgát. A sebességhatároló megakadályozza, hogy az autó átlépje a vezető által beállított maximális sebességet.

MINDEN KÉZRE ÁLL
A magasságában és tengelyirányban is állítható kormánykerék a legkényelmesebb üléspozíció kialakítását teszi lehetővé.

SX4 Scross kormánymű

ÉRINTŐKÉPERNYŐS AUDIORENDSZER
Add meg úticélod, és élvezd felhőtlenül az utazás minden percét: a 7 colos érintőképernyőn egyszerűen kezelheted a modern multimédia-funkciókat. Csak válassz a négy fő üzemmód (Zene, Telefon, Vezetés és Kapcsolat) közül, és máris könnyedén hozzáférsz az audiorendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció vagy az okostelefon-csatlakoztatás beállításaihoz.

Suzuki SX4 scross multimédia, kijelző

KEDVEZŐ KLÍMÁBAN
Az SX4 S-CROSS-ban még a belső hőmérséklet is személyre szabható. A két zónás automata klímaberendezéssel a vezető és az első utas egymástól függetlenül állíthatja be a neki megfelelő hőfokot.
sx4  scross klíma


ÖRÖMAUTÓZÁS
A kormánykeréken található fokozatváltó kapcsolókkal (CVT modellekhez) még nagyobb élmény a vezetés.

MAXIMÁLIS KOMFORT
A fűthető üléspárnáknak és támláknak köszönhetően a vezető és az első utas teljes komfortban élvezhetik az autózást. Mindkét ülésfűtés használható magas és alacsony fokozatban is.

scross sx4 kényelem, ülés, ülésfűtés

suzuki sx4 scross belső, pohártaró

Mindent visz
Ha az autóban öten utaznak, jól kihasználható 430 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen bővíthető és variálható. A Comfort, Premium és Elegance modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.
Komfortzóna
Az első középső kartámasz elcsúsztatható, így könnyen beállíthatja az Önnek legkényelmesebb helyzetbe. Az alatta lévő konzoldobozban beépített USB-csatlakozó található.
Utazás felsőfokon
A kihajtható kartámasz még nagyobb kényelmet kínál a hátul utazók számára. A beépített pohártartókat két utas is használhatja.
 

 

 

 

 

 

 


scross sx4 2017 kényelem

Körülölel a kényelem
Határozott kontúrok, minőségi öltések, luxus kidolgozású bőr üléskárpit* – az SX4 S-CROSS üléseiben igazi öröm az utazás. A bőrkárpit egyes részei mesterséges anyagból készültek.
Körülölel a kényelem
Határozott kontúrok, minőségi öltések, luxus kidolgozású bőr üléskárpit* – az SX4 S-CROSS üléseiben igazi öröm az utazás. A bőrkárpit egyes részei mesterséges anyagból készültek.
Tökéletes kilátás
A külső tükröket úgy helyezték el, hogy a vezető látótere a lehető legnagyobb legyen

 

 

 

 

 

 

scross sc4 suzuki - suzuki gero

Pihentető utazás
A bőséges lábtérnek köszönhetően az SX4 S-CROSS-ban öt felnőtt is kényelmesen elfér.
Indulás gombnyomásra
Az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a sofőr zsebében ott lapul az SX4 S-CROSS távirányítója, a lóerők felébresztéséhez pedig egyszerűen az indítógombot kell lenyomni.
Mindent a szemnek
A beépített világítás révén a vezető- és az utasoldali piperetükör sötétben is használható.


 

 

 

 

 

Figyelmes részletek
Az első utasülés háttámláján kialakított zsebben kényelmesen helyezhetők el térképek, újságok és könyvek.
Okos apróságok
A csomagtérben 12 voltos egyenáramú csatlakozó, valamint a poggyász stabil szállításához szükséges csomagrögzítő horgok találhatók.

 

 

 

Suzuki SX4 Scross - navi

Okos kijelző

Érintőképernyős audiorendszer okostelefon-csatlakozási lehetőséggel

Az SLDA (Smartphone Linkage Display Audio) a Suzuki okostelefonnal összekapcsolható kijelző panele. Egyes iOS és Android alapú telefonok kábellel csatlakoztathatók a rendszerre, és a rajtuk futó alkalmazások megjeleníthetővé és könnyen kezelhetővé válnak a központi kijelzőn. A mobileszköz ilyenkor az autó audiorendszerére is csatlakozik és a navigáció utasításai vagy a kedvenc dalok a SX4 S-CROSS beépített hangszóróin szólalnak meg.

 


A MirrorLink szabvány által a gépjármű haladása közben is engedélyezett, megjeleníthető alkalmazások listáját az alábbi linken érhető el.: http://www.mirrorlink.com/apps

 

Az ALLGRIP 4x4 technológia:

Akármerre vezet az útja, magabiztosan autózhat. Az SX4 S-CROSS képességeit az ALLGRIP 4x4 technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatja. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

All Grip Suzuki SX4 Scross

Auto
Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

Sport
Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra, a CVT-váltós modellekben pedig magasabb marad a motor fordulatszáma.

Snow
Optimális beállítás a havas, poros és lefagyott utakra. Nagyobb tapadást biztosít, amikor Ön ilyen útfelületeken gyorsít, és az autó még a csúszós utakon is stabilabban halad.

Lock*
Kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából. A rendszer több nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, és a feladathoz optimalizálja az ESP® és egyéb technológiák működését.
* 60 km/órás sebességnél átkapcsol Snow üzemmódba

 

Suzuki SX4 Scross motorválaszték, teljesítmény

Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

Suzuki SX4 Scross motorválaszték

1,0 I Boosterjet
1,4 I Boosterjet
1,6 I Dízel

Kis tömegének és alacsony belső súrlódásának köszönhetően a benzinmotor fogyasztása az élvezetes teljesítmény és a magas forgatónyomaték mellett is gazdaságos marad.

5.0
Fogyasztás (l/100km)
110
Lóerő (82 kW)
170
Nyomaték (Nm)*
113
CO2 kibocsátás (g/km)*

Precíz sebességváltói mindig élvezetessé teszik az autózást.

Suzuki SX4 Scross váltó típusok

Ötfokozatú manuális váltó
Az 1,0 literes Boosterjet benzinmotorunkhoz ötfokozatú manuális sebességváltó tartozik. Optimalizált áttételezése révén nemcsak a fogyasztás marad alacsony, a könnyen kapcsolható váltóművel igazi élvezet a vezetés.

Hatfokozatú manuális váltó
Ha az erősebb 1,4 literes Boosterjet benzinmotorunkat vagy a dízelmotort választja, akkor az optimalizált áttételezésű és könnyen kapcsolható hatfokozatú manuális sebességváltó minden előnyét élvezheti.

Hatfokozatú automata váltó
Az automata sebességváltó nyújtotta kényelmet és dinamizmust a GL+ és a GLX modellváltozatokban élvezheti.

Ideális útfekvés
A nagy teljesítményű futóművet az európai úthálózaton tesztelték, hogy a stabilitás, a komfort és a csendes gördülés lehető legjobb kombinációját nyújtsa.

futómű - Suzuki Sx4 scross - suzuki gero

Biztonság

Akárhová visz az útja, magabiztosan autózhat. Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen halad, sem az, milyen feladat áll Ön előtt, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthat. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások… Izgalmas egyenlet, végeredménye pedig az egyik legsokoldalúbb autó, amit valaha elképzelt.biztonság suzuki sx4 scross

Ha a kerekek elveszítik tapadásukat, az ESP® a motorvezérlés módosításával, valamint a megfelelő fék automatikus működtetésével segíti a vezetőt, hogy megőrizze a jármű feletti uralmát.

A hegymeneti elindulássegítő a meredek emelkedőkön segíti a vezetőt, megakadályozva, hogy az SX4 S-CROSS hátraguruljon, amíg átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

Az abroncsnyomást figyelő rendszer (TPMS) a szelepekbe épített érzékelők segítségével minden kerék nyomását ellenőrzi, és alacsony értékek esetén a multi-információs kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

A Suzuki által szabadalmaztatott Total Effective Control Technology (TECT) karosszéria egy baleset során a fellépő ütközési energiát úgy nyeli el, hogy nemcsak az autó utasait, hanem adott esetben a gyalogosok testi épségét is a lehető legnagyobb mértékben megóvja.

Egy baleset során az SX4 S-CROSS extra védelmet biztosít: a vezető és az utasok testi épségét első- és oldallégzsákok, bal- és jobboldalt nyíló függönylégzsákok, valamint egy vezető oldali térdlégzsák óvják.

ADAPTÍV TEMPOMAT

Adaptív tempomat Radar segítségével méri fel az elöl haladó autó távolságát, és automatikusan lassít vagy gyorsít, fenntartva az előre beállított követési távolságot.

1. Tartja az előre beállított sebességet, ha nincs előtte lassabban haladó jármű.

2. Ha egy jármű lassabban halad előtte, automatikusan lassít, és tartja a beállított követési távolságot.

3. Ha az elöl haladó jármű már nem tartja fel, automatikusan a beállított sebességre gyorsít, és a fix utazósebességgel halad tovább.


RADAROS VÉSZFÉK ASSZISZTENS

Radaros Vészfék Asszisztens Menet közben a SX4 S-CROSS milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elől haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó, a helyzettől függően, a következő módokon reagálhat:

1. Ütközésveszély esetén egy jelzéssel figyelmezteti a sofőrt.

2. Enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

3. A fékerő megnövelésével segíti a fékezést.

4. Automatikusan működteti a fékrendszert.

1. Tartja az előre beállított sebességet, ha nincs előtte lassabban haladó jármű.

2. Ha egy jármű lassabban halad előtte, automatikusan lassít, és tartja a beállított követési távolságot.

3. Ha az elöl haladó jármű már nem tartja fel, automatikusan a beállított sebességre gyorsít, és a ?x utazósebességgel halad tovább.

 

ár, árlista suzuki sx4 scross


ModellekListaár
SX4 S-CROSS GL 1.0 4 990 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.0 5 310 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 6MT 5 610 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.0 6AT 5 710 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.0 4WD 5 910 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 4WD 6MT 6 210 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 4WD 6AT 6 610 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.6 6MT DÍZEL 5 910 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.6 4WD 6MT DÍZEL 6 510 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 6MT 6 310 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 4WD 6MT 6 910 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 4WD 6AT 7 710 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.6 4WD TCSS PANORAMA DÍZEL 8 210 000 Ft
Metál, gyöngyház felár + 130 000 Ft
Kiterjesztett garancia bruttó díja 12 hónapra vagy 150 000 km-re: 57 600 Ft

Kiterjesztett garancia bruttó díja 24 hónapra vagy 150 000 km-re: 86 200 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse a Suzuki márkakereskedéseit!