A 2011-ES SUZUKI KIZASHI „KITŰNŐ VÉTEL” „Kitűnő vételként” kínálja a családi autót kereső amerikai vásárlóknak a Suzuki legújabb felső közép kategóriás modelljét, a Kizashit a Consumers Digest kereskedelmi szakfolyóirat.
A japán autógyár 2011-es modelljét tesztelő szakírók szerint a kivételesen kedvező ár-érték arányt tükröző minősítést a futurisztikus vonalvezetésű autó teljesítménye, kényelme, ergonomikus tervezése és kivitelezése, a luxust sugalló stílus, a biztonsági paraméterek, Amerika legkedvezőbb garanciális feltételei és a kedvező ár alapozták meg. BREA, California – 2010. november 10. – Sportos, mégis kényelmesen vezethető, külső megjelenése és belső kialakítása már-már luxusszínvonalú, s mindez felárak nélkül, Amerika legjobb garanciális feltételeivel – ezek azok a tulajdonságok, amelyek alapján az amerikai Consumers Digest folyóirat a 2011-es Suzuki Kizashit „kitűnő vételnek” minősítette, újabb megtisztelő címmel gyarapítva a tavaly bemutatott autó elismeréseinek sorát.


A „kitűnő vétel” megjelölés azt tükrözi, hogy a Consumers Digest a Kizashit kivételesen jó ár-érték arányú járműnek tartja egyfelől vezetési tulajdonságai, kényelme, ergonómiája, stílusa, szolgáltatásai, biztonsági mutatói és szavatossága, másfelől fenntartási költségei és ára alapján.
A Consumers Digest tizenkét kategóriában több mint kétszázötven 2011-es modellt vizsgált meg, mielőtt november 1-jén eredményt hirdetett. A Kizashit végül a családi autó kategóriában minősítették „kitűnő vételnek” – méltatásában a „telitalálat” és a „családi autó a sportautók szerelmeseinek” kitételek szerepeltek. „Határtalan örömmel tölt el bennünket a Consumers Digest „kitűnő vétel” elismerése – nyilatkozta Koichi Suzuki, a Suzuki amerikai autós üzletágának ügyvezető alelnöke. – A kitüntető cím fényében a Kizashi biztonságos, megbízható, ugyanakkor megfizethető járműként jelenik meg azok előtt az amerikai vásárlók előtt, akik a megszokott családi szedánok stílusos alternatíváját keresik.”
A Kizashi a Suzuki első négykerék-meghajtású sportszedánjaként a dinamikus teljesítményjellemzők, az elsőrangú formatervnek köszönhető esztétikus megjelenés és a tökéletes kivitel eleddig ismeretlen ötvözetét nyújtja a felső közép méretű személyautók kategóriájában.
Új jelentést ad a „nagy teljesítményű szedán” kifejezésnek, és a Suzuki márkát följebb pozicionálja, miközben nem feledkezik meg arról, hogy a márka esetében a belső tartalom és a vételár aránya mindig hangsúlyos.
A Suzuki autók legfontosabb génszakaszai, az aktív, energikus személyiségjegyek a Kizashi esetében azzal az átfogó igénnyel egészülnek ki, hogy a kocsi egyszerre legyen erős és ügyes az utakon.
Ötcsillagos a Kizashi biztonsága

A 2010-es Suzuki Kizashi a maximális öt csillagot kapta az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma Országos Közúti Közlekedésbiztonsági Hatóságának (NHTSA) NCAP-tesztjén, amellyel az új autók biztonságát értékelik. A Kizashi mind a frontális, mind az oldalütközési teszteken öt csillagot kapott, mégpedig valamennyi üléspozícióban. Az NCAP tesztjén az autók ütközésállóságát és borulásbiztonságát vizsgálják. Az osztályzatok azoknak az ellenőrzött ütközési és borulási kísérleteknek az eredményeit összesítik, amelyeket az NHTSA vizsgálati helyein végeznek el. Az öt csillag az elérhető legjobb eredmény. Az újdonatúj Kizashiba hipermodern biztonsági elemeket építettek be alapfelszerelésként, ilyen a hat légzsák és az elektronikus stabilitásprogram (ESP).

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player